Thema v/d Maand | Sitemap | RSS

Betaalmogelijkheden

Op deze pagina vindt u antwoorden op veel gestelde vragen met betrekking tot betalingen. Staat uw vraag en/of antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen u zo snel mogelijk te woord te staan.

iDeal

Betalen met IDEAL is eenvoudig betalen via internetbankieren. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. De deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank.


Creditcard

 Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. Het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een creditcard. Als u gaat betalen typt u uw kaartnummer en vervaldatum in. Een security nummer is een extra nummer op uw credit card. Als u een betaling doet, moet u het nummer soms gebruiken. Doel is om mensen tegen te houden misbruik te maken van een gestolen of vergeten credit card. Het nummer is niet gelinkt aan de credit card en wordt ook niet bewaard op de magnetische strip. Het wordt ook niet opgeslagen tijdens betalingen en verschijnt niet op credit card afschriften. Het bedrag wordt wel opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.

Paypal

Met de geheel kostenloze online betaal-service van PayPal betaal je snel en eenvoudig. Bij PayPal geef je namelijk alleen bij de eerste registratie je bankgegevens door, en daarna betaal je simpelweg met een muis-klik. Je bankgegevens of creditcard informatie worden daarbij niet aan ons verstrekt. Als je met PayPal betaalt, kunnen we meteen met de productie van je bestelling beginnen.

Bankoverschrijving

Bij vooruitbetaling via overschrijving krijg je nadat de bestelling is doorlopen onze bankgegevens. Let er op dat je bij Betalingskenmerken je bestelnummer vermeldt, zodat je betaling aan je bestelling kan worden gekoppeld. Je bestelling gaat in productie nadat het geld ontvangen is, dit duurt meestal 2 tot 3 dagen.

Zonder BTW afrekenen :

Bestellingen moeten altijd inclusief BTW worden afgerekend, dit geldt ook voor KvK geregistreerde bedrijven. Als Nederlands of Belgisch bedrijf kun je de rekening (factuur) die je van Spreadshirt ontvangt bij de belastingdienst inleveren. Omdat wij ons Nederlandse BTW-nummer (VAT-id) op de rekening vermelden, zal de BTW door de belastingdienst worden erkend en vergoed. BTW wordt nooit rechtstreeks vergoed door ons.